Fuldkornskiks med sennep og timian
 
Opskriften er beregnet til 25 stk, tilberedningstid 30 min.
Ingredienser:
175 gr Grahamsmel 
50 gr Havregryn 
2 spsk Sukker 
2 tsk Bagepulver 
6 stilke Timian 
00-jan stk Salt 
1 knivspids Knust sort peber 
75 gr Koldt smør 
1 stk Æg 
2 spsk Dijonsennep 
2 spsk Sesamfrø
Fremgangsmåde:
1. Bland mel, havregryn, sukker og bagepulver i en foodprocessor 
2. Kom timian, salt og peber og små tern af det kolde smør i mens den kører 
3. Når dejen er homogen, tilsæt æg og sennep 
4. Rul dejen ud på et meldrysset bord i en firkant 
5. Skær ud i 5 strimler, og flyt dem lidt fra hinanden. Drys med sesam 
6. Del hver strimmel i 6 firkanter, og prik med en gaffel 
7. Bag ved 200 grader i cirka 15 minutter 
8. Afkøl på en rist