Æg reddet af Coor og crowdfunding

Coronakrisen kom i vejen for drøm om økologiske græsæg på Seeupgaard, crowdfunding-bidrag fra lokale ildsjæle og Coors engagement har reddet drømmen.

Mormor havde styr på bæredygtighed i madlavningen

Må man spise bøf midt i klimakrisen? Ja, mener Søren Kanne, Divisionsdirektør, FOOD by Coor. Vi skal bare tage mormors visdom med os, når vi handler og spiser.

Coronakrisen gav mulighed for ombygning af kantine

Personalet hos Portland Towers kan glæde sig til en nyt kantineunivers med fokus på madglæde, sundhed og friske lokale råvarer.

Sådan får I en bæredygtig kantine

Hvis du vil minimere miljøpåvirkningen i din kantine, er der meget at tænke på. Søren Kanne, ansvarlig for FOOD by Coor-kantinerne i Danmark, deler ud af sin viden og erfaring.

30% mindre madspild i Coors kantiner

COOR’s adm. direktør Jørten Utzon er glad for, at regeringen med klimapartnerskaberne har valgt erhvervslivet som medspiller til at få løst klimaudfordringerne.

Plads til møder og kreativitet

Efter en periode med stor vækst var den danske virksomhed GN kommet i pladsnød. Coor hjalp med ombygning af kantinen.

Tillid avler madmod

Hvornår har du sidst smagt hjerte? Sat tænderne i veltilberedte nyretapper? Eller overgivet dig til rosenkål?

FOOD by Coor vinder Portland Towers

Coor skal fra 1. april 2020 levere kantineløsning, mødeforplejning og andre serviceydelser til Portland Towers ved Nordhavn i København.