Fritatta

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

8 stk Æg
150 ml Creme fraiche 38%
200 g Østershatte svampe
60 g Salatløg
60 g Porre
6 stk Skiver dansk gedeost
0.25 bdt Løvstikke
1 spsk Hakkede pistaciekerner
30 g Smør
Salt og peber til smag

 

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen til 220 grader varmluft.
2. Rist svampe, løg og porre samlet i smør.
3. Rør æg og creme fraiche sammen, og smag til med salt og peber.
4. Smør en jernpande med smør, og hæld æggemassen i panden.
5. Anret først stegte svampe- og løgfyld på panden med æggemassen.
6. Anret derefter gedeost og løvstikke.
7. Sæt frittataen i ovnen.
8. Bag i cirka 20 minutter eller indtil den er gennembagt og har fået farve.
9. Tag den ud, og dekorer den med hakkede pistaciekerner og løvstikkeblade.