Julesmåkager med anis

Sprøde småkager med fennikelfrø på en mørkegrå tallerken med en guldmærket dåse i baggrunden.

Opskriften er beregnet til 4 portioner

Ingredienser:

  • 1 stk. æg
  • 125 g. mel
  • 1 dl. Mælk
  • 70 g. sukker
  • 1,5 dl. Rapsolie
  • 5 g. bagepulver
  • 2 g. vaniljepulver
  • 15 g. grøn anis

 

Fremgangsmåde:

  1. Forvarm ovnen til 200°C varmluft
  2. Bland alle ingredienserne i en skål og bland godt indtil dejen får en lind cremet konsistens
  3. Tril dejen til en lang pælse og hak i mindre stykker
  4. Sæt dem på en bageplade med bagepapir, og tryk kagerne lidt flade
  5. Bag kagerne i ca. 5 min.
  6. Afkøl kagerne på en bagerist
  7. Opbevar småkagerne i en kagedåse