Fuldkornskiks med sennep og timian
Opskriften er beregnet til 25 stk, tilberedningstid 30 min.
Ingredienser:
175 gr Grahamsmel
50 gr Havregryn
2 spsk Sukker
2 tsk Bagepulver
6 stilke Timian
00-jan stk Salt
1 knivspids Knust sort peber
75 gr Koldt smør
1 stk Æg
2 spsk Dijonsennep
2 spsk Sesamfrø
Fremgangsmåde:
1. Bland mel, havregryn, sukker og bagepulver i en foodprocessor
2. Kom timian, salt og peber og små tern af det kolde smør i mens den kører
3. Når dejen er homogen, tilsæt æg og sennep
4. Rul dejen ud på et meldrysset bord i en firkant
5. Skær ud i 5 strimler, og flyt dem lidt fra hinanden. Drys med sesam
6. Del hver strimmel i 6 firkanter, og prik med en gaffel
7. Bag ved 200 grader i cirka 15 minutter
8. Afkøl på en rist