Kammerjunker

Skål med firkantede kammerjunker

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

Kammerjunker
  • 150 g sukker
  • 2 stk æg
  • 50 g smeltet, afkølet smør
  • 300 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 0.25 stk fint salt
  • 1 revet tonkabønne
  • 2 stk skal af citroner

Fremgangsmåde:

1. Pisk æg og sukker sammen
2. Tilsæt den afkølede smør
3. Bland mel, bagepulver, salt, tonkabønne og citronskal i
4. Saml dejen, og lad den hvile i køleskabet mindst 1 time
5. Del dejen i 3 portioner og form dem til stænger
6. Bag stængerne midt i ovnen i 25 min ved 175 grader
7. Køl stængerne af i et par minutter og skær dem i ½ cm tykke skiver
8. Bag stængerne færdige i ca 15 minutter ved 175 grader