Ramsløgsvafler

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 90 min.

Ingredienser:

3 stk Æg
75 g Revet Vesterhavsost
200 g Fin durum mel eller tipo 00
50 g Ramsløg
3,5 dl Kærnemælk
6 g Bagepulver
12 g Salt
Rapsolie

Fremgangsmåde:

1. Skil æggene i hvider og blommer
2. Bland æggeblommer, mel, parmesan, salt og peber sammen til en dej.
3. Hak ramsløg fin, eller blend dem sammen med kærnemælken, og tilsæt det til dejen
4. Lad dejen hvile i cirka 20 minutter
5. Pisk hviderne med 12 g salt, til de bliver stive, og vend dem forsigtigt i dejen
6. Kom lidt olie på vaffeljernet, og steg vaflerne i vaffeljernet, der er i denne opskrift nok i 8 vafler
7. De kan spises, som de er eller med en dip eller toppes med stenbiderrogn og creme fraiche - mulighederne er mange