Kirsebær crumble

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

50 g Flormelis
100 g Hvedemel
90 g Mandelmel
100 g Kold smør skåret i små tern
1 tsk Kanel
1 spsk Vaniljesukker
120 g Surkirsebær

 

Fremgangsmåde:

1. Forvarm ovnen på 185 grader varmluft.

Crumble
2. Blend alle ingredienserne til crumble i en foodprocessor, indtil det lige samler sig.
3. Brug eventuelt pulsfunktion.

Kirsebær
4. Smør porcelænskåle med smør, og dæk bunden med crumble.
5. Anret kirsebær ovenpå laget af crumble, og drys derefter med crumble oven på bærrene.
6. Bag dem i forvarmet varmluftsovn på 185 grader i ca. 30 min.
7. Server med din yndlingsis.