Juni

Frokosten i FOOD by Coors kantiner skal være sunde, nærende, inspirerende og fuld af velsmag, og den skal fylde vores gæster med god energi til at fortsætte dagen.

Vi har samtidig et ansvar for at sikre, at maden bidrager til vores planets sundhed gennem et minimeret CO2e-aftryk. I løbet af de seneste år er vores buffet derfor blevet mere og mere grøn, og nu tager vi et skridt mere mod det grønne. Vi kalder det Mere Grønt og initiativet er helt i tråd med Fødevarestyrelsens officielle anbefalinger til en sund kost.

Antallet af retter vil være det samme, men vi fokuserer på at gøre det eksisterende udvalg sundere, og inviterer vores køkkener til at vælge flere grønne råvarer og ud fra et klimaperspektiv. De vil eksperimentere med bælgfrugter og tilføje flere grønne elementer til det kolde bord, samtidig med at de sikrer, at den gode smag er i centrum.

Initiativet bliver databaseret, og vi analyserer og evaluerer vores fremskridt løbende, for at sikre at vi opnår vores mål om at reducere CO2e-aftrykket og fremme en sundere frokostoplevelse.