Vandmelon marmelade

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

400 g Vandmelon skorpe (økologisk)
1 stk Citronskal
50 ml Citronsaft
30 g Fintskåret ingefær (uden skrald)
200 g Sukker

 

Fremgangsmåde:

1. Tilberedning af skorper
2. Vask vandmelon grundigt.
3. Skær melonen i portionsskiver 1,5-2 cm tykke.
4. Skær melonkødet af, så der stadig er en lille rød stribe på 0,5 cm på skorpen.
5. Skær den grønne skræl af.
6. Skær det resterende hvid-rosa melonkød i strimler 0,7-0,8 cm tykke.
7. Vask melonstykkerne grundigt under rindende vand.
8. Sæt stykkerne i kog i en gryde med vand.
9. Tag gryden af varmen, når den koger.
10. Gentag denne proces 2 gange mere.
11. Dæk melonen med lige nok vand den 3. gang.
12. Tilsæt også resten af ingredienserne og kog forsigtigt.
13. Kog indtil du har en dejlig klistret marmelade.