Kartoffelsalat med bøgeblade og bacon

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

  • 12 stk Små kogte nye kartofler uden skræl
  • 20 stk Ramsløgsblade
  • 16 stk Bøgeblade
  • 6 spsk Syltede sennepskorn
  • 4 spsk Honning
  • 4 spsk Ramsløgsmayonnaise
  • 4 stk Stegt kyllingeskind
  • 1 knsp Havsalt

Fremgangsmåde:

1. Skær kartofler i kvarte og ramsløg i stykker på 2 cm
2. Rør syltede sennepskorn og honning sammen og vend det rundt i kartoflerne
3. Smag til med salt
4. Anret salaten i en kagering ø 12 cm
5. Kom ramsløgsmayonnaise i en sprøjtepose og sæt små pæne klatter på salaten
6. Tag ringen op og anret de sidste elementer: Kyllingeskind og bøgeblade