Kartoffelsalat med bøgeblade og bacon
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.
Ingredienser:
- 12 stk Små kogte nye kartofler uden skræl
- 20 stk Ramsløgsblade
- 16 stk Bøgeblade
- 6 spsk Syltede sennepskorn
- 4 spsk Honning
- 4 spsk Ramsløgsmayonnaise
- 4 stk Stegt kyllingeskind
- 1 knsp Havsalt
Fremgangsmåde:
1. Skær kartofler i kvarte og ramsløg i stykker på 2 cm
2. Rør syltede sennepskorn og honning sammen og vend det rundt i kartoflerne
3. Smag til med salt
4. Anret salaten i en kagering ø 12 cm
5. Kom ramsløgsmayonnaise i en sprøjtepose og sæt små pæne klatter på salaten
6. Tag ringen op og anret de sidste elementer: Kyllingeskind og bøgeblade