Bagte squash cannelloni med chili ricotta-creme

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 70 min.

Ingredienser:

4 stk Store squash
80 g Spinat
500 g Ricotta
2 stk Æggeblommer
2 fed Hvidløg
1 stk Skal fra økologisk citron
50 g Frisk basilikum
50 g Revet mozzarella
20 g Parmesanost
50 g Frisk rød chili
15 g Salt
10 g Peber
1 dl Olivenolie

Fremgangsmåde:

1. Skær top og bund af squashene, og skær dem i cirka 1/2 cm tykkelse på langs
2. Læg de aflange squash i et fad, og drys med salt
3. Skær spinaten i mindre strimler, og rist det på en pande med lidt olivenolie, til det falder sammen
4. Kom ricotta i en skål, og vend det sammen med æggeblommer og spinat
5. Tilsæt nu presset hvidløg, fint snittet chili og basilikum
6. Tilsæt derefter mozzarella og parmesanost, og smag til med salt og peber
7. Mærk nu efter på squashene, om de er blevet lidt mere bløde i konsistensen, hvis de er, så læg fire strimler, så de overlapper hinanden, og kom en skefuld af fyldet på
8. Rul herefter fyldet ind i squashpladerne
9. Fortsæt, til der ikke er mere fyld og squash
10. Kom rullerne i et oliesmurt ildfast fad, og pensel rullerne med olie
11. Kom det ildfaste fad i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft
12. Cannellonierne er klar efter cirka 30 minutter