Græskarkrydret mælk (alternativ til krydret café Latte el. te)

Variation af kolde drikke med kanel på et køkkenbord.

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tillberedningstid 10 min.

Ingredienser:

  • 1,6 l. økologisk mælk
  • 275 g. græskarpuré
  • 90 g. ahornsirup
  • 5 g. chai latte spice
  • 5 g. ren vaniljeekstrakt

Topping:

  • Flødeskum eller et drys kanel

 

Fremgangsmåde:

  1. Mælk, græskarpuré, ahornsirup og chai latte spice hældes i en gryde
  2. Blendes med en stavblender til en glat og fin konsistens
  3. Varmes forsigtigt op under omrøring - det må ikke koge
  4. Gryden fjernes fra varmes og vaniljeekstrakten tilsættes
  5. Fordeles i 4 glas/krus
  6. Pyntes med flødeskum og et drys kanel
  7. Serveres med det samme