Steak med chermoula

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

  • 4 stk Bøffer (200-250 g på stykke)
  • 2 spsk Hel spidskommen
  • 2 stk Økologisk citron (saften heraf)
  • 1 stk Økologisk citron (fintrevet skal heraf)
  • 1 bdt Fintsnittet frisk koriander
  • 2 stk Fintsnittede kviste af frisk mynte
  • 1 stk Fed finthakket hvidløg
  • 1 spsk Røget paprika
  • 0.5 tsk Cayennepeber

Fremgangsmåde:

1. Rist spidskommen på en meget varm pande i 10-15 sekunder
2. Bland alle øvrige ingredienser undtagen bøfferne
3. Vend halvdelen af marinaden med bøfferne
4. Lad det trække 1-3 timer i køleskabet
5. Grill bøfferne på høj varme
6. Server med resten af marinaden