Steak med chermoula
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.
Ingredienser:
- 4 stk Bøffer (200-250 g på stykke)
- 2 spsk Hel spidskommen
- 2 stk Økologisk citron (saften heraf)
- 1 stk Økologisk citron (fintrevet skal heraf)
- 1 bdt Fintsnittet frisk koriander
- 2 stk Fintsnittede kviste af frisk mynte
- 1 stk Fed finthakket hvidløg
- 1 spsk Røget paprika
- 0.5 tsk Cayennepeber
Fremgangsmåde:
1. Rist spidskommen på en meget varm pande i 10-15 sekunder
2. Bland alle øvrige ingredienser undtagen bøfferne
3. Vend halvdelen af marinaden med bøfferne
4. Lad det trække 1-3 timer i køleskabet
5. Grill bøfferne på høj varme
6. Server med resten af marinaden