Rød linsesuppe

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 90 min.

Ingredienser:

250 g Røde linser
1 stk Løg
100 g Tomatpuré
2 stk Gulerødder
1 stk Rød peberfrugt
4 fed Hvidløg
2 spsk Spidskommen
1 spsk Salt
1 spsk Peber
2 spsk Tørret mynte
2 spsk Olie
1 l Grøntsagsbouillon

Fremgangsmåde:

1.Skær grøntsager i grove stykker.

2.Varm olie op i en gryde, og kom grøntsagerne i samt hele pillede hvidløgsfed.

3.Steg dem godt af, så de får farve, og tilsæt tomat puré, og steg videre i cirka 5 minutter.

4.Tilsæt grøntsagsbouillon og linser, og lad det koge i cirka 30 minutter, til grøntsagerne er møre.

5.Blend suppen til puré, og smag til med spidskommen, salt, peber og mynte.

6. Serveres sammen med godt brød og eventuelt med urter på toppen.