Hyldebærsuppe med vaniljeskum og knas

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 30 min.

Ingredienser:

4 dl Hyldebærsaft (se opskrift under 'Det der drikkes')
3 dl Vand
20 gr Majsstivelse
1 dl Creme fraiche
1 tsk Vaniljesukker
1 tsk Citronsaft
4 stk Biscotti (se opskrift under 'Det der bages')

 

Fremgangsmåde:

1. Varm hyldebærsaft og vand op i en gryde til kogepunktet
2. Rør majsstivelsen ud i vand, og tilsæt det til saften
3. Lad det simrekoge i 3 minutter, og juster med vand eller jævning, indtil den opnår den tykkelse, du ønsker
4. Rør creme fraiche med vaniljesukker, og smag til med citronsaft
5. Knus biscottien
6. Server den lune suppe med en skefuld vaniljecreme og knuste biscotti