Grøn hotdog
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.
Ingredienser:
4 stk Små gulerødder med top (1 gulerod pr hotdog)
1 g Garam masala
2 stk Rødløg
500 ml Lager edikke
150 g Sukker
Æble chutney
1 stk Løg
.5 tsk Sennepsfrø
.5 tsk Knuste korianderfrø
5 stk Kardemommefrø
2 stk Æbler
1 stk Kanel
100 g Dadler uden sten
10 g Revet ingefær
75 g Sukker
100 ml Vand
Fremgangsmåde:
1. Steg de små gulerødder med top let møre i smør med garam masala.
Syltede rødløg
2. Varm eddiken op og opløs sukkeret.
3. Skær rødløg i både og overhæld med varm syltelage.
Æble chutney
4. Sauter løg klare, tilsæt krydderierne og steg i 2 min.
5. Tilsæt æbler, dadler og vand og lad det koge, til æblerne er kogt ud.
6. Tilsæt eddike og sukker, og kog i 10 min.
7. Det er kogt færdig, når konsistensen er som marmelade.
8. Massen kan eventuelt blendes lidt.