FOOD by Coor vinder Portland Towers

Coor skal fra 1. april 2020 levere kantineløsning, mødeforplejning og andre serviceydelser til Portland Towers ved Nordhavn i København, som ejes af ATP Ejendomme, PFA Pension og PensionDanmark.

Det er medarbejdere fra virksomheder som PA Consulting, FIH Partners og Dansk Standard, som får glæde af den nye kontrakt. For deres arbejdspladser er placeret i Portland Towers, hvor kantinen og andre serviceløsninger får helt nye rammer og indhold med Coors overtagelse fra 1. april.

Når medarbejderne i april måned træder ind i kantinen for at spise frokost, vil de få en helt særlig oplevelse. Grundlaget for hele FOOD by Coors eksistens er oplevelser skabt af de rette medarbejdere og med god mad baseret på danske råvarer i sæson og økologi, fortæller Søren Kanne, direktør, FOOD by Coor:

  • Vi glæder os til at vise, at det skaber værdi i frokosten at vælge danske æbler over de spanske, bruge mel malet med stenkværn og fisk fra lokale fiskere. Forskellen kan smages i både moderne og klassiske retter – og så gør det ikke noget, at bifangsten er både jord og økonomi i balance.

ATP Ejendomme er medejer af Portland Towers, og her fortæller sektionschef Morten Hønnerup, at netop medarbejderoplevelsen har været grundlaget for at vælge Coor som partner:

  • Vi får en løsning, som tilgodeser alt fra kantine, torvedage, takeaway og renseriordning. Det stærke fokus på vores kunders behov, herunder at servicen er på et højt niveau, har været altafgørende for os i processen. Samtidig kan vi positionere Portlands Towers som et skoleeksempel på fremtidens arbejdsplads, hvor virksomheder via den valgte løsning kan tiltrække og fastholde deres dygtige medarbejdere.

Maden som et univers af oplevelser

Visionen er at skabe et til et oplevelsesunivers, hvor madglæde, personlig service og friske, danske råvarer fra jord til bord er i centrum for de daglige +300 brugere af kantinen, siger Søren Kanne:

  • Vi tror på nærvær og personlighed i alt, hvad vi gør. Vi ser frem til at tilbyde rammer, som for en stund får medarbejderne i Portland Towers til at glemme, at de er på arbejde. Vi skaber rum til, at de kan mødes med kollegerne og tale om andet end KPI’er og deadlines – med andre ord håber vi, at Portland Towers opleves som deres andet hjem, slutter Søren Kanne.

Kontakt os for at høre mere

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede