Coor får Svanemærket til KAB´s kantine

Nu kan Coor´s kantine hos KAB smykke sig med det eftertragtede miljømærke Svanemærket. Det er den tredje kantine hos Coor, der opnår det flotte kvalitetsstempel.

Kun seks måneder efter, at Coor startede driften af kantinen, har KAB´s kantine opnået certificering med Svanemærket. Det er det stærke partnerskab med kunden og KAB´s dedikerede miljø- og klimaindsats, der giver pote i form af Svanemærket, fortæller Søren Kanne, divisionsdirektør, Coor:

"KAB har været meget målrettede og sigter generelt højt i deres arbejde med bæredygtighed, som tog fart med opførelsen af deres nye bæredygtige hus. Deres engagement og det stærke partnerskab har gjort, at processen for certificeringen har været så effektiv. KAB er bæredygtige i deres DNA på samme måde som Coor. Derfor er vi ekstra stolte af at skabe miljømæssig bæredygtig værdi for KAB med en svanemærket kantine", siger Søren Kanne, Divisionsdirektør, FOOD by Coor.

Svanemærket er Nordens officielle miljømærke og blandt verdens skrappeste og mest ambitiøse miljøcertificeringer. Med de skrappe krav til miljø udleder en svanemærket kantine 7 % færre drivhusgasser og kræver 39 % mindre areal til at producere råvarerne til maden end en konventionel kantine.  

En målrettet og dedikeret proces har skabt resultatet

Hos Miljømærkning Danmark glæder man sig over certificeringen:

”Coor har nu fået certificeret deres tredje kantine med Svanemærket. Det viser, at Coor arbejder aktivt og målrettet med miljø og klima. Svanemærket ser på hele processen – og inddrager både fødevarer, energi, vand, kemikalier og minimering af affald og stiller krav de steder, hvor der er mulighed for at opnå størst miljøeffekt. Derfor håber vi naturligvis også, at flere følger trop og lader sig inspirere af Coors dedikerede arbejde med at få svanemærket deres kantiner”, siger Martin Fabiansen, Direktør i Miljømærkning Danmark.