Coor vinder kantineleverance i CPH HighLine

FOOD by Coor skal fra den 1. december 2020 levere kantineløsningen i CPH Highline på Havneholmen i København, hvor GlobalConnect og SAS Institute flytter ind som de første lejere.

et nyopførte CPH Highline er i en klasse for sig – og er certificeret i henhold til DGNB Guld og opfylder lav energiklasse 2020. Skanska har som bygherre i projektet haft fokus på bæredygtighed og sundhed, hvilket derfor har været afgørende for valget af en kantineleverandør, fortæller markedschef Elo Alsing fra Skanska:

  • Vi ønskede en kantineleverandør, der kunne matche vores fokus på bæredygtighed og sundhed i CPH Highline. Vi ser derfor frem til et rigtig godt samarbejde med FOOD by Coor, der har en stærk profil inden for netop disse områder.

Fokus på bæredygtighed og madmod

Gæsterne i kantinen vil kunne spise måltider, hvor 30-60 procent af råvarerne er økologiske, og hvor FOOD by Coor via lokale leverandører og fokus på årstidernes råvarer sikrer en høj grad af bæredygtighed.

Men ud over bæredygtighed og økologi handler madkonceptet også om variation, oplevelser og inspiration hos medarbejderne, fortæller Søren Kanne, divisionsdirektør, FOOD by Coor:

  • Vi vil pirre medarbejdernes sanser med frisk fisk, økologisk gris og okse, og vind og skæve grøntsager, tilberedt på nye og spændende måder. Hos os går der aldrig hverdag i hverdagen, og vi er naturligvis stolte over at få lov til at skabe oplevelser og inspirere til madmod hos medarbejderne i CPH Highline.