Byens bedste æg reddet af Coor og crowdfunding

For økobruget Seerupgaard på Amager var coronakrisen tæt på at stoppe en stor drøm: 600 høns og et mobilt hønsehus, der kan flyttes rundt og give hønsene friskt græs at græsse på.

Men crowdfunding-bidrag fra lokale ildsjæle og Coors engagement har reddet drømmen om økologiske græsæg på Seerupgaard, fortæller Marc Seerup Hansen, der ejer og driver gården sammen med sin hustru Neel:
-Coor har sagt ja til at købe op til 100.000 æg, hvis vi ikke har mulighed for at sælge dem. Coor vil gerne købe æg fra høns, der går ude og spiser noget forskelligt, og for dem handler det også om dyrevelfærd.

Divisionsdirektør for FOOD by Coor, Søren Kanne, glæder sig til at kunne give kantinegæsterne den unikke oplevelse af græs-æg:
-Vi ønsker at støtte op om, at vores brugere i vores kantiner i Danmark kan opleve smagen af æg, der smager som da mormor eller oldemor havde høns i baghaven, der græssede frit. Den lokale idé understøtter vores bæredygtighedsstrategi og netop lokal forankring og økologi er vigtig for os.

Kontakt os for at høre mere

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede