Sådan håndterer vi Corona hos Food by Coor

En tryg og sikker kantine - med fokus på at minimere risiko for smitte.

I Coor følger vi nøje situationen omkring coronavirus. Og i takt med anbefalingerne fra myndighederne har vi udviklet løsninger til vores kunder for at minimere risiko for smitte. Flere af løsningerne er oven i købet med til at reducere madspild, fx når vi portionspakker frokosten.

I den enkelte kantine kan vi naturligvis også skræddersy løsningerne efter behov – var det noget med en sandwich til at tage med i bilen?

Vores principper har fokus på både velsmag og hygiejne

Vi arbejder efter nogle helt faste principper, som altid skaber en tryg måltidsoplevelse kombineret med sublim smag og høj hygiejnestandard. Lad jer inspirere af vores princippet med fokus på afstand og hygiejne.

Vi er også altid klar på en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer med en tryg og god åbning af jeres kantine. 

Tre principper der skaber tryghed og måltidsglæde i kantinen

1. Sikker ind - sikker ud 
Vi opsætter spritstandere på vej ind og ud af kantinerne,. Vi hjælper også med at overholde sikkerhedsafstanden på en meter med fx skilte og afmærkning på gulv, så gæsterne trygt kan komme ind og gå igen fra kantinen.

2. Sid trygt og nyd maden med kollegaerne 
Vi har øget rengøring i alle kantiner. Berøringsflader bliver løbende sprittet, og vi skifter fx tagtøj løbende og fraråder salt og peber på bordene. Vores medarbejdere bærer mundbind eller visir, når kunden ønsker det. Og så er vi gerne ude i kantine og vejlede vores gæster, så deres besøg i kantinen bliver både trygt og med fokus på velsmag.

3. Din portion er allerede klar 
Hos mange kunder portionsanretter vi maden – eller hvad med en madpakke, lige til at tage med? Og naturligvis er der stadig takeaway til familiens travle dage.

Håndtering af gradvis genåbning

Lad os tage en dialog om, hvordan vi bedst kan hjælpe jer med en tryg og god åbning af jeres kantine. Kontakt os her, eller udfyld nedenstående formular. 

Kontakt os for at høre mere

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede