Lækre madopskrifter med årstidens råvarer

Forår, sommer, efterår og vinter. I vil tydeligt kunne mærke sæsonernes skiften, når I står i kantinen og skal vælge mellem det varme, det kolde og det grønne. Vi insisterer på, at sæsonernes mangfoldige udbud af frugt og grønt tydeligt skal kunne aflæses i vores menuer.

Konceptet er madglæde og madmod – nærværende, varm og personlig service, måltider lavet fra bunden baseret på nøje udvalgte danske og økologiske råvarer. Vi vælger danske æbler over de spanske, bruger mel malet med stenkværn og fisk fra lokale fiskere. Forskellen kan I smage i både moderne og klassiske retter –og så gør det ikke noget, at bifangsten er både jord og økonomi i balance.

Find inspiration i nogle af vores opskrifter med årstidens råvarer nedenfor.

Forårsopskrifter

Grillede nye løg med Romanesco
Bagte jordskokker med stenbiderrogn og dildolie
Ristet hjertesalat med mormordressing og ost

Sommeropskrifter

Grillet økologisk rib eye steak med Charmoula
Hvide asparges med fjordrejer, brunet smør og syltet citron
Citronfromage med jordbær og karamelliseret chokolade

Efterårsopskrifter

Ristet brød med sauterede svampe, peber, kapers og persille
Bagt hokkaido græskar med røget bacon og Arla Unika Havgus
Marengs med flødeskum, ristet havregryn, honning og hindbær

Vinteropskrifter

Græskarsuppe med ristet græskar, parmasan med sumakolie
Braiseret oksekæber med sølvbeder
Bagte æbler med rosiner, kanel og Calvados creme fraiche