Majsfritter

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 30 min.

Ingredienser:

4 stk Majskolber
100 g Smør
0,5 dl Rapsolie
2 tsk Røget paprika
2 tsk Løgpulver
1 tsk Stødt spidskommen
2 tsk Edelsüss paprika
2 tsk Salt

Fremgangsmåde:

1.Rens majskolberne for blade og "hår"

2.Halver majkolberne, flæk dem derefter på langs og en gang til, så du ender med 8 majsbåde per majs

3.Gnub majsbådene med smør, så det kommer godt ned i rillerne og til de er helt dækket med smør

4.Bland olie, røget paprika, løgpulver, stødt spidskommen, edelsüss paprika og salt til en paste

5.Kom majsbådene i en skål, og vend dem rundt med pasten

6.Lad majsbådene trække i mindst en time og gerne til dagen efter

7.Fordel dem på en bradepande, og bag dem i cirka 20 minutter i en forvarmet ovn på 200 grader

8.Server dem med en god dip, og husk, at inderdelen af majsen ikke kan spises