Kantineunivers
Smag på værdierne
Kontakt
Nyheder
Det der knaser
Friterede løgringe
Græskarchips
Grov hasselnøddecreme
Æblechips
Majsfritter
Squash blomst i tempura
Forskellige chips
Sprøde knuste kartofler med kapers og gammel knas
Sprød kålsalat med persille og sumak
Puffet rispapir med løvstikke salt
Friske radiser med citronmayonnaise & maltcrumble
Sprød asparges med burrata, citronskal og karse
Crunchy honeycomb
Knækbrød med brændenældepesto
Knækbrød med brændenældepesto
Sprøde kikærtesnacks
Ølandsboller
Poppede kidney bønner
Mandler med reduceret soya
Hjemmelavet granola med nødder, frø og kerner
Hjemmelavet flæskesvær
Saltet crumble med græskarkerner og hasselnødder
Hjemmelavet granola med rugbrødsrester
Frisk rødkålsalat med æble og hasselnødder
Grønkålschips
Sprød knækbrød
Æbleskiver med røget laks og dildsne