Saltet crumble med græskarkerner og hasselnødder

Opskriften er beregnet til cirka 1 glas, tilberedningstid 60 min.

Ingredienser:

250 Gr Rugbrød
100 Gr Mandler (hakkede eller splitter)
150 gr Havregryn
25 gr Kokos flager eller kerner (solsikke, græskar)
3 spsk Honning
3 spsk Kokosolie
2 spsk Vand

Fremgangsmåde:

1. Tænd ovnen på 150 grader
2. Blend rugbrødet fint (eller nulr det helt fint ud) og hak mandler
3. Bland rugbrød, mandler, kokos og havregryn i en skål
4. Opvarm kokosolie, honning og vand i en gryde, og lad det smelte sammen
5. Hæld væsken over grynene i skålen, og fordel det på en bageplade med bagepapir
6. Bag granolaen i cirka 35 min. Vend det jævnligt, så alt bliver sprødt
7. Tag granolaen ud af ovnen, og lad den køle af
8. Vend evt. tørrede tranebær eller rosiner i, når den er helt kold
9. Opbevar i en lufttæt dåse