Friske radiser med citronmayonnaise & maltcrumble
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 60 min.
Ingredienser:
- 2 bdt. Radiser ( ca. 5 per person)
- 120 g Mayonnaise
- 1 stk Citron
Maltcrumble:
- 100 g Hvedemel
- 45 g Maltmel
- 25 g Hasselnøddemel (fintblendede hasselnødder)
- 25 g Sukker
- 35 g Mørk øl
Fremgangsmåde:
1. Skyl radiserne grundigt og skær eventuelt på langs
2. Tør radiserne godt af
3. Riv citronskallen fint og pres citronsaften ud i en skål
4. Bland begge dele godt med mayonnaisen8. Maltcrumble
5. Bland alt godt sammen og læg det på en bageplade med bagepapir
6. Bag ved 100 grader i en halv time til din crumble er tør
7. Blend til en grov crumble