Friske radiser med citronmayonnaise & maltcrumble

hvid tallerken med snittede radiser og andet grønt

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 60 min.

Ingredienser:

  • 2 bdt. Radiser ( ca. 5 per person)
  • 120 g Mayonnaise
  • 1 stk Citron

Maltcrumble:

  • 100 g Hvedemel
  • 45 g Maltmel
  • 25 g Hasselnøddemel (fintblendede hasselnødder)
  • 25 g Sukker
  • 35 g Mørk øl

Fremgangsmåde:
1. Skyl radiserne grundigt og skær eventuelt på langs
2. Tør radiserne godt af
3. Riv citronskallen fint og pres citronsaften ud i en skål
4. Bland begge dele godt med mayonnaisen8. Maltcrumble
5. Bland alt godt sammen og læg det på en bageplade med bagepapir
6. Bag ved 100 grader i en halv time til din crumble er tør
7. Blend til en grov crumble