Friterede løgringe

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

2 stk. løg
2 stk. æg
1 dl. sødmælk
75 gr. furdkornshvedemel
75 gr. hvedemel
4 spsk. maizena
100 gr. panko rasp
1 tsk. fint salt
1 tsk. bagepulver
2 tsk. paprika
Ca. 4 dl. olie til stegning
friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

1. Pil løgene og skær dem i lige skiver á ca. 5 mm.
2. Pisk æggene og mælk sammen
3. Bland de to slags mel sammen med maizena, salt, bagepulver og paprika
4. Tilsæt æggemassen og pisk det sammen til en glat dej
5. Panko raspen hældes op i en dyb tallerken
6. Olien varmes op til ca 165 grader i en tykbundet gryde
7. Vend nu løgringene i dejen og derefter i panko rasp
8. Steg dem gyldne i den varme olie og læg dem derefter på fedtsugende papir
9. Serveres som tilbehør eller sammen med din yndlingsdip