Squash blomst i tempura


Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

8 stk Ferskner (2 per person)
2 stk Vaniljestænger (Flækkes på langs)

100 g Sukker
100 g Vand


350 g Mascarpone
1 stk Økologisk citron (saft og skal heraf)
1 spsk Flormelis

 

Fremgangsmåde:

1. Sæt ovnen på 175 grader
2. Kog sukker og vand til en simpel sirup
3. Lad siruppen køle lidt af

4. Vask fersknerne og læg dem i et ovnfast fad
5. Dæk fersknerne med siruppen
6. Skrab vaniljekornene ud, og stil til side til cremen
7. Læg vaniljestængerne sammen med fersknerne
8. Bag dem indtil de er bløde og pæne og lidt klistrede (ca. 15 til 20 minutter)

9. Bland mascarpone, citronsaft og skal med de vaniljekorn, du satte til side


10. Server fersknerne lune dækkende med sirup og mascarponecreme