Frisk rødkålsalat med æble og hasselnødder

Farverig salatskål med rødkål, æbler, nødder og granatæble - sund vegetarisk ret

Opskriften er beregnet til 4 portioner

Ingredienser:

  • 600 g. frisk rødkål
  • 2 stk. æbler
  • 140 g. ristede hasselnødder
  • 100 g. tranebær
  • 1 stk. granatæble
  • 100 ml. olivenolie
  • 1 spsk. granatæblesirup

 

Fremgangsmåde:

  1. Fjern de yderste blade af kålen og del kålen i 4
  2. Riv kålen eller snit det i fine stykker og kom i en skål
  3. Skyl æblerne og skær dem i fine mundrette både og kom op til kålen
  4. Rist hasselnødderne på en pande og hak groft
  5. Bank bag på granatæblet inden det halveres
  6. Halver det halve granatæble og bank eller pil kernerne ud
  7. Tilsæt granatæblekernerne og tranebær
  8. Bland olie og sirup i en separat skål

Vend dressingen godt med resten af salaten