Frisk rødkålsalat med æble og hasselnødder
Opskriften er beregnet til 4 portioner
Ingredienser:
- 600 g. frisk rødkål
- 2 stk. æbler
- 140 g. ristede hasselnødder
- 100 g. tranebær
- 1 stk. granatæble
- 100 ml. olivenolie
- 1 spsk. granatæblesirup
Fremgangsmåde:
- Fjern de yderste blade af kålen og del kålen i 4
- Riv kålen eller snit det i fine stykker og kom i en skål
- Skyl æblerne og skær dem i fine mundrette både og kom op til kålen
- Rist hasselnødderne på en pande og hak groft
- Bank bag på granatæblet inden det halveres
- Halver det halve granatæble og bank eller pil kernerne ud
- Tilsæt granatæblekernerne og tranebær
- Bland olie og sirup i en separat skål
Vend dressingen godt med resten af salaten