Karameller med chokolade, salt og kakao
 
Opskriften er beregnet til 4 portioner, tillberedningstid 20 min.
Ingredienser:
400 g Glukosesirup 
500 g Chokoladeknapper i ønsket farve 
5 g Flagesalt 
50 g Kakaopulver 
Fremgangsmåde:
1. Smelt glukosesiruppen 
2. Når siruppen er varm og bobler, slukkes der for blusset og chokoladen tilsættes 
3. Rør rundt indtil chokoladen er smeltet, tilsæt derefter flagesaltet, og vend hurtigt rundt 
4. Kom bagepapir i en firkantet bøtte, og hæld massen heri 
5. Kom bøtten i køleskabet, og lad massen køle helt ned. Gerne til dagen efter 
6. Skær chokoladekaramellen ud i små firkanter, og vend rundt i kakaopulver 
7. De kan holde sig i en lufttæt beholder på køl i cirka en uge 
8. Karamellerne er perfekte som en hjemmelavet værtindegave