Kantineunivers
Smag på værdierne
Kontakt
Nyheder
Det der smager
Langtidsstegt grisebryst med Hoisin sauce og fennikelfrø
Ragout af gråand
Artiskok- og gulerodsgryderet
Pulled portobello BBQ burger
Grillet fennikel med citron og havgus
Remoulade
Remoulade
Frikadeller med linser og gris
Falafel med flækærter
3 slags gulerødder
3 slags gulerødder
Grillet agurk med salat af spinat og æble
Raw kugler med rom
Gule påske popkugler
Flødelegeret aspargessuppe med pocheret æggeblomme
Flødelegeret aspargessuppe med pocheret æggeblomme med Tapioka chips
Sprød, krydret torskerogn
Brødbudding
Romkugler med kikærter og dadler
Torsk, jordskokkepuré og stenbiderrogn
Karameller med chokolade, salt og kakao
Panerede champignon
Baconmarmelade med Bourbon
Fuldkornstortilla med kylling og vinterslaw
Krydderisalt
Pesto med persille og spinat
Vegetarisk auberginesild
Torsk stegt på crouton med hvidvinsskumsauce