Fuldkornstortilla med kylling og vinterslaw

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 30 min.

Ingredienser:

2 stk Kyllingebrystfiletter
1 pk Fuldkornstortilla (8 stk)
200 gr Spidskål
200 gr Grønkål
200 gr Revet gulerod
2 dl Creme fraiche (eller kærnemælk)
1 dl Mayonaise
1 spsk Æbleeddike
2 tsk Sukker
Salt/peber
 

Fremgangsmåde:

1. Steg kyllingebryst cirka 5 min på hver side, til de er gemmestegt. Skær i strimler
2. Lav slaw af fintsnittet spidskål, snittet grønkål og revet gulerod
3. Lav dressing af creme fraiche, mayo, eddike og sukker, og smag til med salt og peber
4. Ved grønsagerne i dressingen
5. Lun fuldkornstortilla
6. Anret tortilla med kylling og slaw