Juli

Remoulade

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 120 min.

Ingredienser:

  • 75 g Fine tern af gulerod
  • 75 g Små stykker af blomkål
  • 50 g Små tern af agurk uden kerner
  • 50 g Kapersbær skåret i halve
  • 50 g Fine tern af løg

 

  • 1.5 dl Edikke
  • 1 dl Vand
  • 115 g Sukker
  • 10 g Karry

    Remoulade
  • 300 g Mayonnaise
  • 75 g Hjemmelavede pickles
  • 5 g Estragon hakket
  • 5 g Kørvel hakket

Fremgangsmåde:

1. Kog alle ingredisenserne til pickles og jævn med maizena
2. Lad dine pickles køle ned, og opbevar i et steraliseret glas eller beholder

Remoulade
1. Bland dine pickles med de andre ingredienser
2. Server for eksempel til fiskefrikadeller