Frikadeller med linser og gris

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 90 min.

Ingredienser:

400 g Hakket gris
150 g Hakkede løg
250 g Kogte linser (Svarer til cirka 100 g tørrede linser)
40 g Hvedemel
30 g Havregryn
2 stk Æg
0,5 dl Vand
12 g Salt
6 g Peber
3 g Røget paprika
1 dl Rapsolie 

Fremgangsmåde:

1.Kog linserne til de er møre, og dræn resten af vandet fra. Det gør ikke noget, hvis de bliver lidt udkogte

2.Hak løg sammen med vand og æg

3.Kom alle ingredienserne i en røreskål, og rør i cirka 10 minutter med en grydeske

4.Lad farsen hvile i cirka 30 minutter, og smag eventuelt til med flere krydderier

5.Hvis farsen er for våd kan der tilsættes en smule mere mel eller havregryn

6.Steg frikadellerne i olie på medium varme, til de er gennemstegte

7.Kan serveres sammen med knuste kartofler og en god dressing