Panerede champignon

Opskriften er beregnet til 4 portioner, tilberedningstid 30 min.

Ingredienser:

1 stk. Løg
1 fed Hvidløg
1 spsk. Rapsolie til stegning
12 stk. Champignon
75 gr. Hvedemel til panering
1 stk. Æg til panering
100 gr. Panko rasp til panering
250 gr. Blåskimmelost
150 gr. Valnødder, grofthakkede
30 gr. Parmesanost

Fremgangsmåde:

1. Snit løg og hvidløg fint
2. Svits på en pande med rapsolien, til løgene karamelliserer
3. Rens champignonerne, og fjern stokken, så der fremkommer en fordybning
4. Paner nu champignonerne i mel, æg og til sidst i panko raspen
5. Fordel champignonerne på en bageplade med bagepapir. De skal vende med fordybningen opad
6. Rør blåskimmelosten sammen med valnødderne og de karamelliserede løg
7. Fordel blandingen i fordybningen i champignonerne
8. Bag dem i en forvarmet ovn ved 180C i ca. 8 min
9. Riv lidt parmesan over champignonerne, når de har kølet en anelse ned